Voetreflex en Shiatsu Therapeut Toinet Daanen
Voetreflex praktijk

Stoelmassage

Stoelmassage is een kortdurende, ontspannende en activerende massage. De techniek van de stoelmassage bestaat uit drukpuntmassage, de Shiatsu massage techniek. Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders , armen en handen en wordt door de kleding heen gegeven op een speciaal hiervoor ontworpen massagestoel. Een massage duurt 20 minuten.

Stoelmassage in het bedrijf biedt werkgevers een unieke mogelijkheid om de gezondheid van hun medewerkers positief te be´nvloeden. Er is directe verbetering in vitaliteit en productiviteit en de massage draagt bij aan een betere werkhouding. Ook helpt het –door de ontspannende werking- stress te verminderen, of bij een tijdige aanpak zelfs te voorkomen. Dit kan uiteindelijk leiden tot meer werkplezier en een lager ziekteverzuim.

De overheid stimuleert stoelmassage met belastingvoordeel. Zo heeft stoelmassage, mits opgenomen in het ARBO-plan, fiscale aftrekbaarheid. Ook hoeft over de kosten van een stoelmassage geen loonbelasting betaald te worden.

Neem gerust contact op voor nadere informatie en voor het maken van een afspraak voor demonstratie sessie ter kennismaking van stoelmassage binnen uw bedrijf.